Varmuutta kriittisten järjestelmien toimintaan Ability™ SmartTracker -ratkaisulla

Maailma kehittyy jatkuvasti. Se asettaa teollisuusprosesseja tukeville teknologioille ja erityisesti kriittisen tärkeille järjestelmille huomattavia vaatimuksia, joiden täyttäminen on sekä järkevää että pakollista. Alan keskeisten toimintojen suojausta ei kannata jättää sattuman varaan. Mitä jos pystyisit näkemään tulevaisuuteen ja ennaltaehkäisemään epätoivottuja tapahtumia? Enää se ei ole pelkkä mahdollisuus – se on lupaus, jota me kaikki olemme odottaneet.

Haluatko lisätietoja siitä, miten Ability™ SmartTracker voi tukea liiketoimintaasi?

Haluan lisätietoja ABB Smart Tracker -ratkaisusta.

 

 

 

Käyttövarmuutta aina ja kaikkialla

Käyttövarmuus on teknisessä suunnittelussa ja toiminnassa ratkaisevan tärkeää. UPS-järjestelmät sijaitsevat usein eristetyissä tai vaikeapääsyisissä tiloissa, mutta ABB Ability™ SmartTrackerin avulla voit seurata kaikkia UPS-laitteitasi reaaliajassa. Saat mielenrauhaa seuraamalla kaikkien UPS-järjestelmiesi tilaa sijainnistasi riippumatta.

Katso lisää

Ennakoivaa toimintaa

ABB Ability™ SmartTracker tekee paljon muutakin kuin näyttää muuttujia ja lähettää hälytyksiä. Sen avulla voit ennakoida UPS:n suorituskykyä ja saada hyödyllisiä suosituksia toiminnan optimoimiseksi. Ennakoivat, dataan perustuvat tiedot tukevat UPS-laitteidesi suorituskyvyn hallintaa.

Katso lisää

Saumatonta liitettävyyttä ja yhteensopivuutta

ABB Ability™ SmartTracker -ratkaisu pohjautuu vankkaan tekniikkaamme, kuten patentoituun ABB:n verkkokorttiin. Tämä uraauurtava komponentti voidaan integroida ABB:n kolmivaiheisiin varmennetun sähkönjakelun järjestelmiin saumattomasti, jotta ratkaisu on helppo yhdistää ja päivittää. Paranna UPS-laitteidesi hallintaa luotettavalla ja saumattomasti yhdistettävällä ABB Smart Trackerilla.

Katso lisää

Lyömätön yhdistelmä

Tutustu ABB Ability™ SmartTrackeriin – huippuratkaisuumme, jonka toiminta perustuu ABB:n verkkokortin ja huolellisesti valmistetun tekniikkamme lyömättömään yhdistelmään. Tämä tekniikan ihme voidaan yhdistää UPS-yksikköösi saumattomasti, ja se siirtää tietoja huippuluokan ABB Ability™ Cloud infrastruktuuriimme turvallisesti. Selkeän ja havainnollisen käyttöliittymän kautta voit seurata laitteiden toimintaa entistä tarkemmin. Saat kattavia tietoja ja voit ryhtyä ratkaiseviin toimiin, jotta UPS-järjestelmäsi toimivat aina mahdollisimman tehokkaasti. Tarkalla ja tehokkaalla ABB Ability™ SmartTrackerilla viet hallinnan ja seurannan uudelle tasolle.

Tutustu ABB:n digitaalisiin ratkaisuihin