Haluatko varmistaa, että sähkönsyöttösi toimii moitteettomasti? ABB panostaa palvelutarjoamaan tarjoamalla asiakkailleen kattavat ja monipuoliset palvelut UPS-laitteiston koko käyttöiän ajan.

ABB:n huolto-organisaation määräajoin suorittamat ennakoivat huoltotoimenpiteet ja tarkastukset varmistavat UPS-laitteiston toiminnan ja käytettävyyden häiriön sattuessa. ABB:n huolto toimii nopeasti ja ammattitaitoisesti 24h vuorokaudessa, 365 päivää vuodessa, UPS-laitteiston koko käyttöiän. 

Ammattitaitoisen henkilöstömme huoltokäynnin yhteydessä havainnoidaan myös kaikki laitteiston välittömään käyttöympäristöön, kuormitukseen, jäähdytykseen tms. liittyvät tekijät. Näin myötävaikutetaan kokonaisvaltaisesti sovellutuksen sataprosenttiseen käytettävyyteen.
 

 

Tutustu monipuoliseen palveluvalikoimaan 

Akustot
ABB:n huolto tarjoaa kaikki mittaus- ja muut ylläpitotoimenpiteet, joilla voidaan varmistaa akuston luotettava toiminta kaikissa tilanteissa.

Palvelusopimukset
Palvelusopimuksella saat yksilöllistä palvelua. Räätälöimme yhdessä tarpeisiisi soveltuvan palvelusopimuksen, jossa sitoudumme ylläpitämään ja parantamaan laitteidesi ja järjestelmiesi tuotanto-, kustannus- ja energiatehokkuutta sovitussa laajuudessa.

Kunnossapito
ABB:n huolto tarjoaa kaikki mittaus- ja muut ylläpitotoimenpiteet, joilla voidaan varmistaa akuston luotettava toiminta kaikissa tilanteissa.  

 

lue lisää

 • Digitaaliset ratkaisut

  ABB Ability™ SmartTracker on tehokas pilvipohjainen alusta, joka valvoo laitteiston suorituskykyä, analysoi kerättyjä tietoja, ennustaa laitteiston kunnon kehityskaaren ja suosittelee korjaustoimia, jotta ongelmat voidaan välttää. ABB Ability™ SmartTracker tuo käyttöön tehokkaan huoltostrategian ja takaa, että laitteisto toimii mahdollisimman tehokkaasti. Näin säästyy energiaa ja kasvihuonekaasupäästöt vähenevät. 

   

  lue lisää

 • Turvallinen ja helppo huolto

  Katso videolta, miten UPS-moduulit voidaan vaihtaa verkossa, mikä takaa jatkuvan toiminnan. Kuluvien osien vaihto kestää vain 10 minuuttia, kunnes UPS-moduuli on täysin toimintakunnossa. Moduulin irrottaminen ja asettaminen paikalleen tapahtuu nopeasti ja turvallisesti, jolloin vältetään tahattomat inhimilliset virheet.

   

  lue lisää

 • ABB Päivystyspalvelu 24/7

  Päivystyspalvelussa asiakkaan puheluun vastaa aina ABB:n UPS-yksikön huoltoinsinööri, jolloin asiakas saa parhaan mahdollisen tuen UPS-järjestelmään liittyvissä ongelmatilanteissa. 

  Päivystyspalvelun vasteajat ovat räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaan, alkaen kahdeksan tunnin vasteajasta erittäin kriittisten järjestelmien kahden tunnin vasteaikaan.

   

  lue lisää

Haluaisitko lisätietoa UPS-palveluista?

                        

 

Ota yhteyttä meihin ja varmista liiketoimintasi jatkuvuus huippuluokan häiriöttömän sähkönsyötön huoltopalveluillamme! Autamme sinua arvioimaan laitteiden uusintatarpeen ja toteutamme niiden uusinnat nopeasti, tehokkaasti ja tuotantokatkot minimoiden.


Kartoitetaan tilanne yhdessä. Ole hyvä ja täytä yhteystietosi lomakkeeseen niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. 

 

Ota yhteyttä