M-list - Perfekt for å feste og organisere rør

Spar tid på monteringen med ABBs geniale halogenfrie montasjelist. Den er laget for 16 stk. fleksible eller stive rør (16/20 mm). Montasjelisten kan kuttes i kortere lengder der dette er ønskelig, og det er mulig å bygge montasjelistene oppå hverandre. Perfekt for rask og oversiktlig montering av en rørinstallasjon.

Praktisk, rask og oversiktlig montering
M-listen har en lengde på 437 mm og en høyde på 27 mm. Den er perfekt når for montering i tak og vegger. Den er godt egnet som rørfester ved innstøping. M-listen er laget av resirkulerbar lszh halogenfritt materiale. Miljømerker: BVB, Sunda Hus, Svanen.

Genial montasjelist for rør! Praktisk, tidsbesparende og oversiktlig montasje av rørinstallasjon.Doble klemmer gir sikker montering
Universalklemmer for 16/20 mm fleksible og stive rør. Doble klemmer sikrer sikker tilkobling og retning av monterte rør.

Låseribber
Låseribber holder rørene godt på plass slik at de ikke glir, de er utformet slik at låseribben ikke forstyrrer feste av stive rør.

Forsenkede skruehull
Forsenkede skruehull gir enkel skrumontering av M-list uansett overflate. M-listen er designet for arbeid med ulike verktøy, inkludert spikerpistol.

Forhåndsmerket
Den er forhåndsmerket slik at det blir enket å kutte den i to. M-listens lengde tilsvarer standard bredde på stendere i vegger og lekter i tak. M-list kan også kuttes i mindre lengder, der det er nødvendig. Og kan festes oppå hverandre.

Forhåndsmerket skruetårn
Forhåndsmerkede skruetårn gir enkel og sikker montering av ekstra lag med rør. Det nedre skruetårnet skal være kryssformet og den øvre sirkelformet. Kan også brukes med vanlige snekkerskruer.

Tekniske detaljer:
- For stive eller fleksible rør med dimensjon 16 mm eller 20 mm
- Maksimalt anbefalt antall lister som skal monteres oppå hverandre er 3 stk.
- Anbefalt skruetype for montering av 2 lister sammen: flate skruer, diameter 3,9 +-0,2 mm og minimum lengde 40 mm
- Anbefalt avstand mellom to lister: 1200 mm, 600 mm når M-list er bygget oppå hverandre
- Temperaturområde for bruksforhold: -5 - +40C
- For innendørs og utendørs bruk
- Type og dimensjoner på festematerialer som brukes til å feste M-listen til vegg, gulv eller tak skal være i samsvar med overflatetype og montert last

Elnr: 1303965 M-list for 16 stk. fleksible/stive rør (16 mm/20 mm)
 

Har du spørsmål, kontakt oss gjerne!

Linker

 • Video: M-list - Perfekt for å feste og organisere rør

  Les mer


 • Flyer M-list for rør

  Les mer

 • abbprodukter.no
   

  abbprodukter.no søkemotor

  Gå til søkemotor

 • Har du spørsmål til oss?
  Fyll ut skjemaet og vi tar kontakt!

  Les mer